Wat een leuk initiatief. Via Twitter (Via onze groene goeroe Arjan Broer uit Zwolle, zal je niet verrassen) zag ik het initiatief van de elektrische deelbakfiets Cargoroo.

Zoals je weet rijden we in Harfsen elektrisch. Met fietsen, de elektrische scooter Etalian (met dit tropische weer een hit), de elektrische grasmaaier en natuurlijk onze 100% elektrische auto’s. En we laden dat allemaal op met onze eigen zonne-energie van de zonnepanelen op ons huis.

Deelbakfiets EV

Voorjaar 2018 had Haarlem de primeur met de elektrische bakfietsen van Cargoroo. Vanaf juni 2019 zijn de eerste buurtbakfietsen ook in Amsterdam te gebruiken. Meld je hier aan voor de pilot in Amsterdam. Het team van Cargoroo is momenteel hard bezig met de voorbereidingen voor andere steden in binnen- en buitenland.

En wie weet binnenkort ook in Zwolle!

Cargoroo

Voor wie is dit handig?

Cargoroo stelt dat een elektrische deelbakfiets een tweede auto kan vervangen. Om je kinderen even weg te brengen naar hun sportlessen, flesjes wijn op te halen bij je favoriete wijnhandel, kleine verhuizingen of voor het MKB. Echt een handige bakfiets voor jouw buurt of wijk.

Diefstalproof?

Helaas zijn er laatst een paar gestolen, lees ik op de Facebook-pagina van Cargoroo. Wat ontzettend naar voor hen én de delers. Wil je dit initiatief volgen en hoop je dat deze buurtbakfiets binnenkort ook bij jou in de wijk of buurt beschikbaar is, geef je dan op voor hun nieuwsbrief of ga ze volgen via hun Facebook-pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *