Vandaag start de Climate Summit 2019 georganiseerd door de UN in New York. Zou het nog iets nieuws opleveren? We weten echt wel dat we iets moeten doen, maar wat? Lokaal stappen zetten lijkt mij een goed begin. Oftewel: begin bij je zelf en wees een voorbeeld. Inspiratie nodig? Kijk wat er in Zwolle en Deventer gebeurt. En ook in Groningen!

Sustainable Moments Festival 27 september – 5 oktober 2019

Weet je niet precies wat je kunt doen om duurzamer te leven? Of op welke plekken in Groningen je daarvoor terecht kunt? Het Sustainable Moments Festival is er om jou te helpen met het maken van meer bewuste keuzes.

Laat je inspireren op een van de events, of door de Sustainable Winkelroute van Groningen. Zo help jij ook mee aan de wereld van overmorgen. Alleen samen maak je het verschil!

Kom vanaf 27 september tot 5 oktober 2019 naar de eerste editie van het Sustainable Moments Festival (SuMoFest). Op verschillende plekken in Groningen zijn in die week waardevolle lezingen, leuke events en toffe workshops over bijvoorbeeld mode en lifestyle.Kijk voor het programma en meer informatie op de website.

One Comment

  1. Pingback: EDITIE 6 DSFW | Bee-Dressed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *